Teams

Teams waar je bij wilt horen

Werken in een team is mooi en inspirerend; samen bereik je veel meer dan je ooit alleen zal kunnen bereiken. Maar er is ook een keerzijde; in een team werken kan ook een uitdaging zijn en heel veel energie vreten. Want waarom doet die ene collega altijd zo moeilijk? Waarom lijken sommige mensen altijd negatief te zijn en hoe kan het toch dat sommige processen zo moeizaam verlopen? Je energie en het plezier in je werk sijpelen langzaam weg en je kunt je dan zomaar afvragen of jij nog wel op je plek zit.

Bij Vermoogen gaan we uit van de talenten die in elk team van nature aanwezig zijn. Om daar achter te komen doet ieder lid eerst De Talententest, waaruit de top 5 talenten helder worden. Vervolgens kijken we hoe iedereen persoonlijk de talenten in de praktijk kan gebruiken. Hoe passen  aanwezige talenten in het team? Missen er misschien nog talenten? Je leert de talenten van elkaar kennen en daarmee elkaar beter begrijpen. Daarmee wordt ook duidelijk waarom bepaalde dingen in een team gebeuren. Het resultaat is dat talenten beter worden ingezet en dat jouw team als geheel succesvoller wordt. Jullie worden een team waar iedereen bij wil horen.

De keuze is aan jou

Voor teams zijn er bij ons verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een talententest voor ieder teamlid + een verdiepend persoonlijk gesprek met een coach. Daarnaast kun je gaan voor een uitgebreider traject; ieder lid doet de talententest en daaruit volgt een teamtraining die bij jullie past. De keuze is aan jou!

Sandra Scherstra -  Manager Sociaal Domein Fryslân - Talentgerichte teamtraining Vermoogen
We hebben een grote stap voorwaarts gemaakt in persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling, door inzicht te krijgen in elkaars talenten. Ofwel: Ontwikkeling door inzicht!
Sandra Scherstra - 

Manager Sociaal Domein Fryslân