Wiesje bracht haar SCHRIJFDROOM tot LEVEN
1 min. leestijd

Wiesje bracht haar SCHRIJFDROOM tot LEVEN

Een jaar geleden was ik bij de presentatie van het eerste boek van Wiesje Berghuis. 8 jaar geleden tijdens een training vroeg ik de deelnemers om hun droom te delen. Wiesje vertelde dat ze als droom had om boeken te gaan schrijven voor kinderen.

Ik stelde een vraag met een uitdaging: Wat houd je tegen? Zet gewoon de eerste stap en je gaat je droom tot leven brengen. Die eerste stap was: Een artikel in een maandblad schrijven. Ik heb Wiesje de ruimte die ik zelf mocht vullen aangeboden. Die kans greep zij met beide handen aan.

En nu – 7 jaar later – is gisteren haar eerste boek gepresenteerd: Het mysterie van Ison – De ontvoering. Deel 2 en 3 liggen al klaar om gedrukt te worden. En… de plannen voor een volgend boek zijn gemaakt. Wiesje heeft de smaak te pakken

Ik ben heel trots op Wiesje. Zij heeft zich niet laten leiden door alle mogelijke obstakels en heeft een aantal jaren geleden ondanks knikkende knieën de eerste stap gezet.

En ik ben maar een klein schakeltje in dit geheel geweest. Gewoon Wiesje vragen naar haar droom, uitdagen om de eerste stap te zetten en haar concreet een kans geven.

Het lijkt groot – je droom najagen. Gaan voor die baan die jij graag wilt. Op zoek naar werk dat jou (weer) plezier geeft. Maar gelijktijdig is het ook heel eenvoudig: zet de eerste kleine stap en je zult versteld staan van het resultaat. Dit geldt ook voor jou.

Waarom durf ik dit zo stellig te schrijven? Dit is wat ik continu terug krijg van mensen die ik heb gecoacht en getraind. De één realiseert zijn/haar droom op hele op korte termijn. Bij een ander vraagt het een langere aanloop. Maar uiteindelijk zetten ze allemaal stappen om hun droom of een deel van hun droom te realiseren.

Dit sluit helemaal aan bij mijn passie: Ik wil graag dat iedereen werkt met plezier! En ik weet dat dit voor iedereen haalbaar is. Het is ook mijn ervaring dat heel veel mensen dit graag willen, maar niet weten hoe. Als je weet HOE, dan kun je concrete stappen nemen en ga jij je doelen bereiken.

Benieuwd naar het hoe? Op deze website vind je de Talentraining. Een training die gebaseerd is op de training die Wiesje ooit volgde. Helemaal gericht op het ontdekken van jouw talenten én deze in kleine stappen inzetten voor het bereiken van jouw droom.

Of laat je direct inspireren met het gratis E-book ‘7 stappen naar werken met plezier’. Ontdek hoe ook jij in 7 stappen (weer) kunt gaan werken met veel plezier.

Check de mogelijkheden op de website: www.talentdiggers.nl

Over de schrijver
Expert talentontwikkeling, trainer en coach. Mijn passie is om mensen te leren hoe ze kunnen leven vanuit hun talenten. Zodat ze elke dag werken met meer plezier en minder stress. Zodat ze de regie nemen over hun eigen loopbaanontwikkeling. Ik ben no-nonsense en gericht op resultaat. Anderen omschrijven mij als creatief, out of te box en inspirerend.
Reactie plaatsen