Leidinggevenden

Weer balans in je team

Als leidinggevende ben je altijd op zoek naar de juiste balans in je team. Bovendien blijf je bezig met de vraag hoe je alle neuzen dezelfde kant op krijgt. Het maakt daarbij niet uit of je werknemer of zelfstandig ondernemer bent. In de praktijk kan het als leidinggevende een uitdaging zijn om alle ballen in de lucht te houden. Je hebt het gevoel dat er veel meer mogelijk is met je team maar het komt er maar niet uit. Misschien ervaar je weerstand en heb je geen idee hoe je je eigen capaciteiten moet inzetten om iedereen mee te krijgen. Je gaat twijfelen: is deze functie wel geschikt voor mij?

Bij Vermoogen helpen we je om beter zicht te krijgen op jouw sterke punten. Om daar achter te komen doe je eerst De Talententest, waaruit jouw top 5 talenten helder worden. Vervolgens leer je hoe je deze talenten in de praktijk kunt gebruiken. We gaan daarbij vooral in op de praktische punten waar jij als leidinggevende mee te maken hebt. Ook leer je hoe je om kunt gaan met je minder sterke punten en leer je talenten van je teamleden beter te herkennen. Het resultaat voor jou èn je team: weer met plezier en vol energie aan het werk.

.

De keuze is aan jou

Je hebt bij ons als leidinggevende verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor de talententest + een verdiepend persoonlijk gesprek met een coach. Daarnaast kun je kiezen voor een uitgebreid traject; je doet de talententest en daaruit volgt het traject 'Loopbaanontwikkeling'. Je kunt er ook voor kiezen om als gehele team de training te doen. Ieder lid doet daarbij de talententest en daarna volgt een traject dat past bij jullie team en organisatie. De keuze is aan jou!

Sandra Scherstra -  Manager Sociaal Domein Fryslân - Talentgerichte teamtraining Vermoogen
We hebben een grote stap voorwaarts gemaakt in persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling, door inzicht te krijgen in elkaars talenten. Ofwel: Ontwikkeling door inzicht!
Sandra Scherstra - 

Manager Sociaal Domein Fryslân